perjantai 5. toukokuuta 2017

Energistä kevättä


En olisi uskonut miten kotoisalta voikaan tuntua kun talossa on taas terrieri. Mie olin vielä vähän aikaa sitten ihan varma, etten enää ikinä koskaan ota russelia, mutta kuinkas kävikään. Nykyään huomaan päivittäin päättäväni, että jatkossa pitää olla yksi pieni maskotti talossa, aina. Martta puol vuotta ei oo edelleenkään täysin sisäsiisti, eikä hiljainen hetki talossa ja russeli poissa näköpiiristä, lupaa yhtälönä koskaan mitää kovin hyvää. Silti. On tuossa terrierissä vaan sitä jotain, mitä noilta paimenilta puuttuu (sen lisäksi, että sillä on munaa varmaan enemmän kuin noilla uroksilla yhteensä). "Pienenä" tyttönä russeli oli kuitenkin se ensimmäinen oma koira ja sen luonteen mukana on kasvettu ja opeteltu koiran kanssa elämistä, touhuamista ja harrastamista. Ilmankos tuntuu nyt niin tutulta...



Pentu on tuonut elämään mielekästä sisältöä, jonka myötä oon saanut paremmin otteen taas tokoilusta ja muista koiratouhuista, ehkä jopa elämästä ylipäänsä. Tämä ja ihana kevät on yhdessä tuoneet mukanaan paljon energiaa ja motivaatiota tekemään niitä asioita mistä nauttii. Energiaa on riittänyt paremmin tietysti paimenillekkin ja Kustin kanssa ollaan kunnostauduttu ja asetettu pieniä suunnitelmia lähitulevaisuuteen, rennolla fiiliksellä kuitenkin. 

Kahdessa mätsärissä ollaan käyty milloin milläkin kokoonpanolla. Molemmilla kerroilla Martta on valloittanut tiensä BIS-kehään saakka, toisessa sijoittuen peräti koko mätsärin toiseksi! Kusti pokkasi toisesta sijoituksen pun2 ja Kärppä on hakenut hyvää kokemusta lähellä häämöttävää virallista koitosta varten. Mätsäreitä on tulossa lähiaikoina suht paljon ja varmasti otetaan osaa kun mahdollista. Vaikken mikään suuri näyttelyfani ookkaan niin on noi hyvällä säällä ihan mukavaa puuhaa ulkona ja tekee koirillekkin hyvää. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti