perjantai 24. marraskuuta 2017

Elämän päättymistä, uuden alkua ja jotain siltä väliltä

Ikävinpänä uutisena kerrottakoon näin alkuun, että maanantaina 13.11. jouduttiin päästämään tereydellisistä syistä vanha Capo kivuttomammille maille kirmailemaan. Vierashuoneen sänky on aina ohikävellessä tyhjillään ja nyt kun kavereidenkin koirat on kotiutettu hoidoista, tuntuu lenkeillä koiramäärä hassun pieneltä.
Karua tehdä päätöksiä toisen elämän päättymisen puolesta, mutta meidän velvollisuutemme ja kunniamme ihmisinä on yrittää antaa lemmikeillemme paras mahdollinen elämä ihan sinne loppumetreille saakka.

Hyvää matkaa Capo! <3


Uskaltaudun nyt jatkamaan tähän samaan syssyyn vähän mukavammillakin uutisilla. 
Tiistaina 21.11. ajeltiin toisen kerran Luumäelle ja tällä kertaa iskäkin ajeli Hyvinkäältä mukaan. Takaisin Hyvinkäälle suuntaavan auton kyytiin nostettiin lupaava seisojan alku. Oma nimikin tuli papereihin laitettua ja aika näyttää mikä on miun osuus tässä "sopassa" :P. 

Tervetuloa joukkoon Nastasti Porin Päällikkö aka Taavi!

(c) Ida H.
(c) Ida H.


Lokakuun puolivälissä käytiin Jyväskylän näyttelyssä, jossa sekä Martta että Kärppä ensimmäistä kertaa virallisesti kehässä. Martalle ERI JUK2 ja ERI JUK1 SA, Kärpälle NUO EH ja NUO H. 
Kärpälle saatiin se mitä haluttiinkin, eikä näyttelyihin enää sen kanssa suunnata. Martalla hommat jatkuu vielä tulevaisuudessa ja Jyväskylän jälkeen Aletta "haki" Martalle JunnuSertin Latviasta ollen samalla VSP. 

Kusti ei oo päässyt esittelemään ulkonäköään eikä taitojaan sen kummemmin :D

Norppakierroksella Puumalassa

Meikäläinen suoritti viime viikonloppuna hyväksytysti Kasvattajan peruskurssin. Varmaan jotain nimeä haen jos keksin, mutta muuten olin kurssilla lähinnä mielenkiinnosta sivistäytymismielessä. Koskaan ei kuitenkaan pidä sanoa ei koskaan... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti