perjantai 29. kesäkuuta 2018

Lipuuko se kesä taas vaan ohi?

Kesä tuppaa joka vuosi hurahtamaan ohi liian nopeasti ja sen alussa tehdyt suunnitelmat telttaretkistä sekä patikoinneista, festariviikonlopusta ja lukuisista rantapiknikeistä jää joka kerta toteuttamatta, kauniista kokokropan rusketuksesta nyt puhumattakaan 😁 Tiedä sitten oonko ainoa, jolle käy aina näin... 
Tänä kesänä oon yrittänyt vähän petrata ja jo muutaman kerran on tullut tehtyä juttuja aika ekstemporee (wuhuu!), kotihommat kun odottaa kyllä, eikä ne varsinkaan näin omakotitalossa koskaan lopu.
Joutaahan tässä vielä yllättämään ihtensä ja keksimään vaikka ja mitä. Kesä kun ei oo vielä lopussa ja lomakin vasta edessäpäin. 

Täten otan tavoitteeksi kesälle:
  • telttailla vähintään yhden yön
  • pyöräillä rannalle eväiden kanssa (ja hankkia samalla vaikka sitä rusketusta...)
  • käydä patikoimassa jollain uudella reitillä 

Näitä kuvia kun katsoo, niin voisi toivoa, että innostuisin tässä jonakin päivänä ihan vaikka ekstemporee trimmaamaan tuon russelin. Aika turjake 🙈 Tarkoitus on ollut hieroakkin kaikki kolme. Jospa saisin jonkun inspiraatiokohtauksen kun mulla on nyt oma toimitilakin!! 14 askeleen päässä kotiovelta, kuin siistii! 😍 Jahka saan tilaa vielä viimeisteltyä niin laitan siitä kuvia tänne. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti