keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Otetaan vastaan lisää tunteja

Jos jollain on luovuttaa päivistään muutama tunti niin täällä tarvittaisiin!
Töitä toiminimellä on päätyön ohella ihan mukavasti. Ei tarvii tehdä Netflixissä vaikeita valintoja katsottavasta sarjasta kun ei ehdi koko telkkaria avaamaan juur koskaan 😅 Vähän on helpottanut kun käynnit Kajaanissa loppuivat. Kuitenkin työtä opintojen saralla olisi vielä paljon tehtävänä ja motivaatio sen suhteen on just nyt vähän kadoksissa.

Ukko-Kolilla

Koirien treenaaminen oli keväällä hyvällä mallilla, mutta nyt sekin on jäänyt vähemmälle. Joko ei vaan ehdi (huono tekosyy) tai sitten ei vaan jaksa (parempi? 😁). Silloin kun ollaan treenattu niin Kustin kanssa ollaan tehty tokon voittajaluokan juttuja. Tunnaria välttelen edelleen ja sitä pitäisi päästä treenaamaan vierailla kapuloilla. Muiden liikkeiden osalta voisin jopa uskaltautua kokeisiin kahtomaan kuinka kävisi. Rallytokon oon unohtanut taas kokonaan, se ei vaan yhtään nappaa...


Martta. Voi Martta... Smarde on sellanen sylistä syliin nostettava vässykkä, jolle olis varmaan kymmeniä koteja tuttavapiirissä tarjolla ja joka kerää huomiota kaikkialla söpöllä naamallaan ja rauhallisuudellaan. Maailman helpoin koira (siivoaa kissanvessatkin) ja kivoja ominaisuuksia kaikki edellä mainitut, mutta kaipaisin siihen vähän enemmän moottoria 😏
Mä haluaisin, että mun koirilla olis joku "käyttötarkoitus" ja mulla itelläni olis mahdollisuus kehittää itseäni ja asettaa tavoitteita koiran ohjaajana, oli se laji sitten mikä tahansa. Martan kanssa oon vähän hukassa. Pakko varmaan todeta tässä kohtaa, että toko ei oo se Martan juttu ja keksiä jotain muuta sen tilalle. Agitykkiäkään siitä tuskin tulisi, mutta olispa joku laji sillekkin. Jälkeä on tarkoitus tehdä talouden kaikille rakeille, mutta tällä menolla on lumet maassa ennen kuin saadaan mitään sillä saralla aikaseksi.


Ja sit jos ehtis jossain välissä vähän juoksemaan, pyöräilemään, rullaluistelemaan, retkeilemään ja punttia nostamaan, niin ois jees! Eli niitä lisätunteja vuorokauteen... anyone?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti