tiistai 9. heinäkuuta 2019

Saksanseisojakerhon erikoisnäyttely 8.6.2019

(c) Sini Raunio
Erkkari oli ja meni aikapäiviä sitten, mutta haluan silti vielä palata tuohon hienoon päivään tämän postauksen ajaksi.

"Pääpäivää" edeltävänä iltana olin itse korkeahkossa kuumeessa, eikä olo ollut kummoinen lauantaiaamunakaan kun matkasimme kohti Kemiönsaarta.
Näyttelypaikka sijaitsi keskellä ravirataa ja ilmesesti tehokas hellehoito auttoi, sillä (palamisen lisäksi) vointi parani päivän edetessä.

Kk saksanseisojia oli ilmoitettu yhteensä 46kpl ja kehät alkoivat klo: 10 uroksilla. Arvostelut etenivät varsin verkkaiseen tahtiin. Rodun kotimainen tuomari vaikutti tarkalta ja tiukalta, "normaalista" poiketen kehää kierrettiin ympäri useaan kertaan kävellen.
Taavi oli nuorten luokassa kolmen muun uroksen kanssa. Ensin iloittiin kun saatiin ERI, sitten tuuletettiin luokkavoittoa ja lopulta oltiin hämillään SA:sta 😁 Odotukset tältä päivältä oltiin ylitetty jo tuplasti!

Melkein pari tuntia taisi kulua odotellessa paras uros -kehää, jossa oli lopulta 6 koiraa.
Taavin kanssa asetuttiin nuorimapana jonon ensimmäisiksi ja liikuttiin rinki jos toinenkin, kunnes pysähdyttiin niille sijoilleen, ykköspallille?! Hetki meni tajutessa, ettei järjestys tästä muutu, vaan oikeasti meidän turaparta oli kovatasoisessa porukassa ykkösenä ja Taavin iskä, Brunontytön Heckler, toisena!

Arvostelusta ei valitettavasti saatu paljoa irti, vaikka sitä pari saksankielen taitavaa yritti suomentaa.

ERI NUK1 SA PU1 SERT ROP
(c) Sini Raunio

Päivän päätteksi Taavi valittiin vielä rotunsa parhaaksi 😭😍


 ROP Nastasti Porin Päällikkö - Kitiremun Hera VSP
Tuomari: Hans Bullerdieck
(c) Jenni Hyytiäinen

Olen tässä muutamalle puhunut siitä, että yleensä aina näyttelyyn tai kisoihin lähtiessä on pieni toive menestyksestä. Näissä karkeloissa kuitenkin kaikki SA:sta lähtien tuli täysin puskista. Odotuksia ei ollut, lähdettiin vain viettämään kivaa päivää. Hieno päivä, loistavassa seurassa 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti