torstai 30. tammikuuta 2020

Tavoitteita vuodelle

Viime vuodesta poiketen haluaisin tosiaan asettaa muutamia tavoitteita tälle vuodelle. Koen mielekkäämpänä treenata kun on jotain mitä kohti pyrkiä, mutta nimenomaan rennolla fiiliksellä, eikä mitään verenmaku suussa -meininkiä.
Näyttelyitä en lue treenattaviin lajeihin, mutta kirjaan nyt tähän samaan postaukseen varoivaiset tavoitteet myös niiden saralta.

Blogimaailma tuntuu hiljentyneen viimevuosina, eikä näitä lueta enää yhtä paljon kuin "ennen vanhaan". Kuitenkin tykkään tänne kirjoitella (vaikkei sitä tästä päivitystahdista ehkä uskoisi) ja toivoisinkin, että saisin panostettua kirjoittamiseen enemmän tänä vuonna. Haluaisin myös kirjoittaa muistakin asioista kuin vain koirista, mutta sitä alkaa sitten aina miettiä mitä ne muut ajattelee...
Saa nähdä uskaltaudunko laajentamaan aihealueita koirista myös muuhun vai mitä tapahtuu. Toiveita saa esittää 😅

Mutta sitten niihin (koiramaisiin) tavoitteisiin!

IMG_2873
MARTTA

Agility: kaikki esteet haltuun ja osaksi rataa. Epiksiä kesällä/syksyllä?
Rallytoko: alokasta koekuntoon ja kokonaisia ratoja treeneihin. Viralliset kisat ja jos hurjiksi heittäydytään niin RTK1. Ylempien luokkien liikkeiden opettelua.
Toko: huvin vuoksi höntsäillen alo-liikkeet "koe"kuntoon. Aika hyvällä mallilla on jo, mutta tuskin me kokeisiin ikinä...
Näyttelyt: viimeinen cacib ja Latviasta sert, eli tavoitteena C.I.B sekä LV MVA+BALT MVA

P1010090
 KUSTI

Agility: tavoitteena uskaltaa kisata pitkin vuotta kolmosissa, ei tulostavoitteita. Erilaisia ja haastavia keppitreenejä, itsenäiset ja varmat takaakierrot jnejne. Toivottavasti ollaan vuoden päästä teknisesti taitavempia ja koira on edelleen hyvässä kunnossa.
Rallytoko: voittaja-liikkeiden treenausta, etenkin oikeanpuolen seuraamisen hinkkaamista. Kiva olisi jos päästäisiin kokeiseen asti. Jos treenimoti säilyy niin RTK3 varmasti ihan mahdollinen.
Toko: edelleen ajoittain haaveilen siitä voittajasta, edes yhdestä kokeesta ihan vain voittaakseni itseni... Ainoa murheenkryyni on se hitsin tunnari, jonka korjaamisessa olisi työsarkaa, enkä oikein tiedä miten edetä. Yritetään ylläpitää muita liikkeitä ja keksiä tunnarille jotain. En nyt aseta tähän sen suurempia tavoitteita.

IMG_2894
KÄRPPÄ

Kärppähän ei ole mun koira, mutta aika paljon se kulkee meikäläisellä treeneissä mukana. Nyt oon alkanut "tosissani" työstämään siitä agilitykoiraa ja Kärppä onkin yllättänyt positiivisesti edistymisellään! Treenikaveri heitti, että holsku on kesällä kisaradoilla, mutta jos nyt saataisiin kaikki esteet tänä vuonna haltuun ja osaksi rataa, niin sekin olis kiva.

P1010142
TAAVI

Taavi-turaparta kiertää varmaan muutaman näyttelyn ulkomailla ja käy iskän kanssa metsällä. Päätavoitteena on olla toimiva ja mukava metsästyskaveri. Luustokuvissa pitäisi käydä ja sieltä tietysti toivotaan hyviä uutisia.2 kommenttia:

  1. Mä ainakin luen mielläni muiden juttuja ja mietteitä. Äläkä mieti mitä muut ajattelee, se on niiden asia :)

    VastaaPoista