tiistai 4. helmikuuta 2020

Agilityjuttuja + pari videota

Taivas on kauttaaltaan kauniin vaaleanasininen ja pitkästä aikaa myös aurinko paistaa. Heräsin aamulla jo kuuden jälkeen ja päräytin suoraan hallille aksaamaan Kärpän ja Kustin kanssa. Martan juoksujen olisi pitänyt alkaa jo reilu kuukausi sitten, mutta edelleen niitä odotellaan. Terrieri on ollut viime päivinä vähän flegmaattisempi (juoksuista johtuvaa?) ja eilen illalla huomasin sillä ihmeellisen patin takajalan varpaiden välissä. Näistä johtuen Martta sai treenien sijasta jäädä vällyjen väliin nukkumaan, eikä se edes yrittänyt lähteä mukaan.

Ollaan tammikuun alusta asti treenattua yhden kaverin kanssa about kerta viikkoon yhdessä. Täytyy sanoa, että oon saanut näistä kerroista ihan älyttömästi irti! Ihanaa, että joku on potkimassa perseelle, luomassa uskoa ja sanomassa ääneen ihan niistä yksinkertaisimmistakin jutuista, koska kaikkea tekemäänsä, tekemättä jättämäänsä tai edes sanomaansa, ei aina vaan itse huomaa...  😅
Kiitos siis J !


Kustilla oli tänä aamuna erityisen hyvä vauhti päällä. Ikinä se ei ole ollut hidas, muttei kyllä mikään tykkikään. Sellaista tasainen, suht vauhdikas menijä.
Hieroin sen viime viikolla ja kuten pyrtsin liikkummisesta olin jo päätellytkin, niin olihan siellä jumi jos toinenkin.
Keskiviikon ohjatut treenit ajattelin skipata ja suunnata sen sijaan Lappeenrantaan kuuntelemaan Sampo Kokkosen luentoa nopeusvalmennuksesta.


Lappeenrannassa olisi kisat 15.2. ja tässä vielä arvon, että ilmoittaudunko vaiko en.
Ollaan kisattu vasta kerran kolmosissa ja kyllähän sitä pitäisi uskaltautua. Jostain syystä kisaaminen kuninkuusluokassa tuntuu vaan niin "pelottavalta". Ei kait siihen jännitykseen ja epävarmuuteen auta mikään muu kuin se itse kisaaminen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti