maanantai 26. maaliskuuta 2018

Maaliskuun koirakuulumiset


Nyt kun oon heräillyt "kunnolla" takaisin tähän koiraharrastamisen pariin, huomaan muuttuvani jossain määrin ahneeksi. Päässä pyörii suunnitelmat useammasta lajista, enkä osaa päättää mihin keskittyisin minkäkin verran. Pitäisi miettiä realistiset tavoitteet ja luoda jokin suunnitelma kulkeakseen niitä kohti. 
Kusti täyttää toukokuussa "jo" 7 vuotta. Eihän tuo ole varsinkaan pyrrille vielä ikä eikä mikään, mutta silti harmittaa, että oon hukannut useamman harrastusvuoden hyvän koiran kanssa. Menneitähän on kuitenkaan turha enää murehtia, joten yritetään pitää katse tulevassa! :) 
Ikä on tuonut meihin molempiin varmuutta (tottakai kisoissa jännittää silti aivan saakelisti :D) ja Kustin kanssa kisoissa ja kokeissa käyminen on nykyään oikeasti ihan kivaa!

Agilityä ollaan kisattu 6 starttia tänä vuonna (3,5 vuoden tauon jälkeen). Pitäisi mittauttaa Kusti virallisesti pikkumaksiksi ja tehdä vähän enempi ratatreeniä miun muistin virkistämiseksi, niin eiköhän sitä vielä kehtaa muutaman kisan käydä. Edes sinne kolmosiin nousun verran... :D


Martta on jatkanut näyttelyputkeaan parina viikonloppuna Virossa. ERI:ä pukkaa ja muutamia parasnarttu-sijoituksiakin. Harmillisesti ikä tulee vastaan ja haaveet junnutitteleistä pitää nyt haudata. Kuten facebookkiinkin jo päivitin, niin Martta on yhtä SERT:iä vaille Liettuan Juniorimuotovalio sekä yhtä SERT:iä vaille Viron Juniorimuotovalio. Hienoja tuloksia jokatapauksessa ja Aletalle suuri kiitos kun on jaksanut russelia raahata pitkin Baltiaa!


Hyvinkään koirakaksikolle kuuluu myös hyvää. Taavi kasvaa kovaa vauhtia ja käy iskän kanssa viikoittain lintukoirille suunnatussa pentukoulussa. Oxu kuulemma "unohtelee" entistä enemmän jo syötyjä aterioita, liekö kyseessä vanhuudesta johtuva muistin heikkeneminen vaiko sitten ihan puhtaasti rakkaus ruokaan :D Muuten papalla on kyllä menohaluja ja hyvin näytti jalka nousevan metsässäkin kun viimeksi nähtiin.

Taavi 6kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti