sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Saimaa Easter Dog Show 2018

Martta oli reissussa lähes koko maaliskuun. Kahtena viikonloppuna Virossa näyttelyissä ja viikot Hyvinkäällä porukoiden hoivissa. Pääsiäiseksi kyyti toi kotiin ja vielä suunnattiin Imatralle näyttelyyn sekä perjantaina että lauantaina. Nyt on pienoinen näyttelytauko Martalla paikallaan, enkä mie muutenkaan laske sitä reissuun ihan hetkeen! Talossa on ollut tyhjän tuntuista kun porukan pienin on puuttunut :D

Martan rento reissuasenne ei tehnyt poikkeusta tälläkään kertaa ja näyttelypäivät kului häkissä sikeitä vetäen. Ei haitannut kuulutukset tai muut. Kehään oli pakko välillä herätä ja ERI-putki jatkui ja molempina päivinä vieläpä sijoitus parasnarttu-kehässä!
Aletalle jälleen suuri kiitos Martan esittämisestä!

Billardi Bond Give Joy Imatra NAT 2018


Perjantai 30.3.2018  |  Imatra KR
Tuomari: Zhuk Anatoli, Belarus
Excellent type. Very stylish. A bit short & straigh upper arm. Hock action should be more free. Balanced movement. Excellent temperament. 
ERI NUK1 SA PN4

Lauantai 31.3.2018  |  Imatra KV
Tuomari: Butkiene Jurate, Liettua
Well balanced & typical feminine bitch. Nice proportions. Strong neck.
Correct coat, good presentation .
ERI NUK1 SA PN4

Kyllä sitä vaan tunsi olevansa niin vieraalla maalla tuolla näyttelypaikalla vaikka koirajutuista olikin kyse. On se niin oma maailmansa ja täytyy myöntää että kotoisammalta tuntui pikainen vierailu pyrrikehän laidalla kuin russeleiden seuraaminen :D Näyttelyjuttujakin toki jatketaan vaikka pääpaino pysyy muualla (mm. Martan seuraaminen on ottanut pienen askeleen eteenpäin tauon aikana, hurraa!). Niin ja Taavillekkin on suunnitteilla kehädepyytti Tampereelle toukokuussa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti