torstai 3. tammikuuta 2019

Taavin näyttelydebyytti

Messarista on vierähtänyt jo tovi, mutta palataan vielä pikaisesti tuohon joulukuiseen viikonloppuun. Vuoden suurimmasta koiratapahtumasta on muodostunut itselleni vuosien saatossa jo lähestulkoon perinne. Turistina on tullut käytyä ihan pikkutytöstä saakka, vaan nyt olin vasta toista kertaa paikalla oman koiran kanssa.
Taavi oli ilmoitettu molemmille päiville ja "tavoite" saavutettiin sekä lauantaina että sunnuntaina! Juniori-titteleitä lähdettiin yrittämään ja ne myös saatiin 😍. Kovin on seisojalapsi vielä keskeneräinen ja "isojen poikien-kehään" on varaa kasvaa. Hienot arvostelut kuitenkin ja Taavi oli molempina päivinä täyden kympin reissukoira! Ei hetkauttanut täydet messuhallit ja kehäkäytös oli harjoitusmääriin nähden oikein hyvää.
HeJV-18 JV-18 Nastasti Porin Päällikkö  ~14kk (c)Jenni Hyytiäinen

15.12.2018 Helsinki Winner

Keskikokoa hieman kookkaampi. Tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinomainen nuori uros. Oikealinjainen ja -ilmeinen pää. Hyvä ylälinja. Kokoon ja ikään nähden hyvä raajaluusto. Eturinta ja runko saavat vielä voimistua. Saisi kauttaaltaan kulmautua aavistuksen voimakkaammin. Hyvä karva. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella, edestä hieman holtittomasti. Miellyttävä käytös.
Esa Ruotsalainen
JUN ERI1 HeJW-18




16.12.2018 Voittaja
Erinomaista tyyppiä oleva junioriuros, jolla oikeat mittasuhteet. Jo komea maskuliininen pää, hyvä parta ja kulmakarvat. Ihana ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Eturinnan tulee vielä kehittyä, samoin rintakehän. Hyvät kulmaukset edessä, riittävät takana. Sopiva luusto. Rauhallinen luonne. Hyvä karvapeite. Purenta ok. 
Tiina Eskelinen
JUN ERI1 SA VaraSert JV-18




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti